Ons kantoor
Over Zakenkantoor Marc Vandepitte NV
Bent u als particulier, zelfstandige of bedrijf op zoek naar een passende verzekering? Bij Zakenkantoor Marc Vandepitte NV te Assebroek kan u terecht voor persoonlijk verzekeringsadvies en een breed aanbod van kwaliteitsvolle en beproefde DVV-producten. Reeds meer dan 35 jaar staan wij garant voor een professionele begeleiding van onze klanten. Naargelang uw specifieke situatie stellen wij uw verzekering perfect op uw maat samen.

Ook in het geval van een schadegeval kan u terugvallen op onze totaalservice. Wij komen steeds zelf of samen met een expert bij u ter plaatse en regelen uw schade efficiënt, snel en correct.

Aarzel niet om bij ons langs te komen voor advies of het opmaken van een offerte voor één van onze producten. Ons vlot bereikbaar kantoor kent ’s avonds langere openingsuren en indien nodig kan een bezoek bij u thuis georganiseerd worden.

Contacteer Marc op marc.vandepitte@dvv.be
DVV-consulenten
Marc Vandepitte en Johnny Swyngedauw
Als verzekeringsagenten met jarenlange ervaring en expertise hechten wij het grootste belang aan een persoonlijk contact met onze klanten. Wij nemen steeds voldoende tijd om vertrouwd te raken met uw situatie, zodat we u correct kunnen verzekeren op basis van uw specifieke noden en behoeftes.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe producten of beschikt u over oudere verzekeringspolissen? Kom langs op ons kantoor voor meer informatie of een grondige check-up. Het is best mogelijk dat uw oude polis(sen) vlot vervangen kunnen worden door een veel voordeliger nieuw verzekeringspakket.

Indien u er de voorkeur aan geeft om uw contract bij een andere maatschappij onder te brengen, dan hebben wij daar ook de oplossing voor. Bepaalde risico's worden nu eenmaal beter afgesloten bij nichemaatschappijen.

Maak nog vandaag een afspraak voor een check-up!

Contacteer Johnny op johnny.swyngedauw@dvv.be

 
Zakenkantoor Marc Vandepitte NV |  Burgerlijke vennootschap met handelsvorm NV | RPR Gent BE 0466.037.092 | Maatschappelijke zetel: Astridlaan 14/001 8310 Assebroek